Известие

Collapse
No announcement yet.

Усилвател + Суббуфер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ето снимка
    Attached Files
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Искам да е с диск понеже от време на време си купувам по някой оригинален на някой певец които ми харесва !Няма смисъл да слагам нещо по висок клас не обмислям да сменям и говорителите.Понеже като се почне да се сменя няма спиране като болест е......знам го от личен опит само колко пари съм дал за кабели за домашни тон колони не е истина,но това е друга тема и не за тук

---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:28 ----------

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
      Ето снимка
      Тук въобще не ми харесва така е цопнато в дупката и без рамка около касетофона и с този син цвят...накратко ужас,относно тук как е направено !
      Ето модела на който съм се спрял мисля ,че ще се върже прекрасно на местото на стария
      Last edited by eproHD; d.m.y г., 20:06.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
      sigpic

Comment

Имам и рамка, ама трябва да се пили пък и с нея разликата не е голяма. Бутоните светят в червено, само големият е син. И да ти кажа след 2 седмици така свикваш че изобщо не ти прави впечатление как точно изглежда
        Важно е какъв звук имаш и какво може да прочете.
        Това дето си го сложил на снимката си е стандартен размер като повечето други.
        Last edited by Alexanderbb; d.m.y г., 10:50.
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Да така е ето рамката,имам две тази и по тъмна !
          Но проблема ми е дали ще ми хареса крайния резултат
          Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:27.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
          sigpic

Comment

Мога да ти кажа че рамката на CD то и тази дето си взел няма физически да си паснат. И ефекта ще и малко рамка в рамка в табло
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
              Мога да ти кажа че рамката на CD то и тази дето си взел няма физически да си паснат. И ефекта ще и малко рамка в рамка в табло
              Е дават я ,че ще стане !Ако реша да взема касетофона ще видя и ако не стане ще го мисля впоследствие.
              То както и казах преди за това са моите опасения как ще изглежда на мястото на оригинала
              Сега се сетих отивам в един магазин за касетофони тук взимам един за ушите и го пъхам в рамката ако не легне,Алфата забравя за нова музика
              Иначе само рамката съм я слагал на мястото на стария касетофон и ляга перфектно,то на 147 като махнеш радиото си е дупка само и ляга оптимално
              Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:16.
              sigpic

Comment

Да рамката ляга без касетофона. Обаче с нея шейната идва малко по назад. И тогава черната и сребърни рамки не пасват. А и при мен пречат на ваденето на падащия панел. Но верно бързо се свиква и визията не е определяща
                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Как рамката (сивата) би пречела за свалянето на панела ,като той свалящия се панел не заема напълно лицевата част
                  sigpic

Comment

Нали виждаш от Сони как са оставили една вдлъбнатина в ляво за да ти е по-удобно
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Нищо не казвам...просто видях как е на този pioneer и за това ! Иначе 90 % съм го решил да го сменям но да направя още малко проучване кое къде, кое как се свързва и тн.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dancho89 Покажи съобщение
                        Здравейте колеги,предния собственик е сменил оригиналното CD с това на пайнер: http://www.pioneerelectronics.com/St...50MP_large.jpg
                        и реших вместо да продам от предната си кола суббуфера и усилвателя да си ги монтирам на алфата но гледах гледах и така не видях от къде да прокарам кабел от акумулатора за усилвателя,буфера ще е в багажника както и усилвателя,
                        буфера е този: https://im9.cz/iR/importprodukt-orig...10474e8ffb.jpg 300mm, max. power 850W
                        усилвателя е този: http://www.technomarket.bg/usilvatel...a-255-09116590 усилвателя го монтирах в багажника зад левия стоп,и стигнах до това да прокарам кабели сигналния кабел е ясен от цд-то до усилвателя,него ще го прокарам от дясната страна в прага но самия плюсов кабел не намирам от къде да го вкарам в купето от акумулатора,към самия усилвател ще има и допълнителн плюс който ще взема от cd-то който ще минава през ключе което още не съм решил къде ще монтирано което служи за спиране и пускане на усилвателя когато реша, четох дали беше тук или някъде другаде не помня точно някой написал в нея тема да се изкарал от долу под колата и да се пробие дупка в багажника,аз не искам си дупча пода на колата,на предната ми кола фиат пунто намерих някаква като гумена капачка в която влизаше жилото на ръчката за отваряне на предния капак и там пробих дупка и вкарах плюс в купето от акумулатора,но тук е различно няма място и нищо не се вижда.
                        Ако има някакъв лесен вариант да не дупча нищо по купето,нещо като гумена капачка или някъде където бързо и лесно ще вкарам кабел от акумулатора към купето.

Вече 2-3 дена гледам от къде да прокарам кабел но така и не можах да намеря от къде.

Благодаря предварително.
                        Плюс за усилвателя си пусни хубав кабел от таблото на бушоните за да не си играеш да правиш преход от акумулатора, на таблото с бушоните има дебел плюсов кабел, достатъчен ампераж за усилвател. А плюс за активиране на усилвателя (remote) се пуска от синия кабел на цд-то премери къде идва + само при пуснато цд.
                        147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

Тези дали ще изкарат по добър звук от оригиналните говорители ?
                          sigpic

Comment

https://goo.gl/photos/rRsk2gB6P2BFwVvn7 ето снимка, 100% херца ще извади по-добръ звук

Comment

Първоначално публикувано от Travel_Mate Покажи съобщение
                              https://goo.gl/photos/rRsk2gB6P2BFwVvn7 ето снимка, 100% херца ще извади по-добръ звук
                              Добре изглежда....викаш да сменям стария Blaupunkt и да не се замислям
                              P.S
                              И твоето ли не е легнало добре както при колегата Alexanderbb или така ми се струва ? Надявам се при 147 да нямам проблем ма знам ли
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                                Добре изглежда....викаш да сменям стария Blaupunkt и да не се замислям
                                P.S
                                И твоето ли не е легнало добре както при колегата Alexanderbb или така ми се струва ? Надявам се при 147 да нямам проблем ма знам ли
                                Аз нали ти казах, ефекта рамка в рамка в табло.
                                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                                X